Lid worden?


Sine Nomine repeteert iedere woensdagavond in de Evangelisch Lutherse kerk aan de Oudegracht 185, hoek Baangracht, te Alkmaar. Van 19:45 tot 22:15 uur. Naast de wekelijkse repetities is er voorafgaand aan een concert een koorstudiedag. Deze vindt plaats op een zaterdag of zondag.

Aanmelding en informatie

Een kamerkoor dat klein wil blijven is per definitie kwetsbaar. Elke individuele stem draagt op eigen wijze bij aan het geheel. Een nieuwe stem kan invloed hebben op de klank en de kleur van het koor. Het koor streeft een hoog peil na met gemotiveerde en betrokken zangers.

 

Bij het aannemen van nieuwe koorleden wordt gelet op de stembeheersing, de kleur van de stem binnen de stemgroep en binnen het koor en kennis van het notenschrift. Van de koorleden wordt bovendien verwacht dat ze zo snel mogelijk hun eigen partij zelfstandig kunnen zingen en thuis de mogelijkheid hebben om hun partij in te studeren.

Leden-voor-Ledenavond

Eens in de twee of drie jaar organiseert het koor een leden-voor-ledenavond, waar de koorleden voor elkaar optreden met muziek en andere voordrachtstukken. Op die gezellige en ontspannen avonden maken de koorleden elkaar dan weer eens van een andere kant mee.

Welkomstfolder nieuwe leden
Download
Welkomstblad-nieuwe-leden-4-2022.pdf
Adobe Acrobat document 298.2 KB

In deze welkomstfolder staan de meeste bijzonderheden die voor (nieuwe) leden van belang kunnen zijn.

Hij is te downloaden met bovenstaande link.


Herken je je in bovenstaande beschrijving?

Kom eens op een repetitieavond de sfeer proeven. Neem contact op met onze secretaris.