Kaarten bestellen


Bestellen en betalen via Ideal

Koop hier direct uw toegangsbewijzen via Podiumplein.

Online kaarten kopen via Podiumplein

Om uw kaarten te kunnen kopen, moet u zich registreren met een e-mailadres en een (eigen) wachtwoord. Als u al eerder heeft gekocht, kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Nadat u uw kaarten in uw winkelmandje heeft gedaan, kunt u via iDEAL (voor België Bancontact / Mister Cash) betalen. Na een geslaagde betaling ontvangt u een bevestigingsmail met de online kaart(en) als bijlage. Print uw online kaart(en) en neem deze mee naar het concert. U kunt de kaart(en) ook tonen op uw mobiel of tablet.
Ontvangt u de bevestigingsmail met uw e-ticket(s) niet binnen 10 minuten, stuur dan een mail aan service@podiumplein.nl of bel met+31 (0)6 4910 8889. U krijgt de online kaarten dan alsnog toegezonden.

 

Bestellen en betalen

Als u geen gebruik wilt of kunt maken van Podiumplein, dan kunt u als volgt uw kaarten kopen:
1. Stuur een e-mail naar service@podiumplein.nl met uw naam, de datum van uitvoering en het aantal en soort kaarten @@@.
2. Heeft u geen e-mail, belt u dan 06 4910 8889 en geef uw bestelling door.
3. Maak het totaalbedrag over op IBAN NL92 RABO 0120 8332 39 tnv Podiumplein ovv uw naam.
4. Als u een e-mail heeft opgegeven ontvangt u uw toegangskaarten via dit e-mailadres. Als u geen e-mailadres heeft opgegeven liggen uw kaarten op de betreffende dag bij de kassa.

 


service@podiumplein.nl |  +31 (0)6 4910 8889  |   www.podiumplein.nl