Najaarsconcert 2024

Najaarsconcert Sine Nomine


Najaarsconcert Kamerkoor Sine Nomine Alkmaar
Leonard Bernstein

 

Sine Nomine Alkmaar nodigt je uit voor een nieuw concert in oktober 2024 waar de tijdloze schoonheid van Rejoice in the Lamb, Chichester Psalms, en een meesterwerk van Whitbourn samenkomen in een concert vol muzikale pracht.

Chichester Psalms
Duik in de wereld van Leonard Bernstein's "Chichester Psalms". Dit stuk werd oorspronkelijk gecomponeerd in opdracht voor het Chichester Festival in Engeland en is bedoeld als een pleidooi voor vrede in een tijd van sociale onrust. Het meesterwerk brengt de oude teksten van de psalmen tot leven met een mix van jazz, klassieke muziek en Broadway-invloeden.

 

Rejoice in the Lamb

Rejoice in the Lamb van Benjamin Britten is een speciaal muziekstuk dat je laat zien hoe mooi en diep muziek over geloof kan zijn. Het is gemaakt met de woorden van dichter Christopher Smart en zit vol vrolijke en bijzondere momenten. Je hoort een koor, solo-zangers en orgel die samen prachtige muziek maken.

 

Requiem Canticorum
Ontdek de ontroerende schoonheid van een van James Whitbourn's prachtige werken. Zijn unieke benadering van het requiem thema, gericht op hoop en troost, onthult een nieuw perspectief op traditionele muzikale vormen. Met lyrische melodieën en rijke harmonieën verbindt Whitbourn's muziek het verleden met het heden op een manier die zowel vernieuwend als diep resonant is.

 

Mis het niet
Mis dit bijzondere concert niet en reserveer binnenkort je kaarten via onze website!