Concertreis België

Concertreis België "Balsem voor de ziel"

Kamerkoor Sine Nomine maakt 3-daagse muzikale reis langs 3 Belgische steden.

 

In het weekend van 6 tot en met 8 mei gaat Kamerkoor Sine Nomine op concertreis naar België. Sine geeft maar liefst 4 "Balsem voor de ziel" concerten in 3 Belgische steden. Een echt buitenlands avontuur!


Op vrijdag 6 mei vindt het eerste concert plaats, een middagconcert in de prachtige Sint-Romboutskathedraal in Mechelen. Op zaterdag 7 mei zingen wij in de middag in de Begijnhofkerk in Brugge. In de avond geven wij een mooi concert in de fraaie Sint-Walburgakerk in Brugge.

Zondag 8 mei brengt Sine Nomine in Gent. In deze populaire stad verzorgen wij afsluitend een optreden in de Sint-Michielskerk in Gent.

Programma
Op het programma staan werken van Taizé, Laudate omnes gentes, Sing Gently van Eric Whitacre, O Radiant Dawn van Macmillan, de prachtige Songs of Farewell van de Engelsman Hubert Parry, Ave verum van Byrd en O vos omnes van Victoria. Verder werken van eigentijdse componisten Gjeilo en Pärt.

Data op een rij

Vrijdag 6 mei 2022 | Sint-Romboutskathedraal Mechelen | 13.00 uur - Gratis entree

Zaterdag 7 mei 2022 | Begijnhofkerk Brugge | 14.30 uur - Gratis entree

Zaterdag 7 mei 2022 | Sint-Walburgkerk Brugge | 20.00 uur - Gratis entree

Zondag 8 mei 2022 | Sint-Michielskerk Gent | 14.00 uur - Gratis entree