Songs of Comeback

Songs of Comeback

Kamerkoor Sine Nomine keert terug na een lange Coronapauze

Op zondag 14 november a.s. voert Sine Nomine ‘Songs of Comeback’ uit. Na bijna 2 jaar weer een concert vol mooie werken, sommige uit geannuleerde concerten uit 2020, sommige nieuw. Muziek die op de een of andere manier de veranderende tijd waarin we leven weerspiegelt.

Op het programma staan werken van Samuel Barber (o.a. zijn beroemde Adagio for Strings in een koorversie), prachtige muziek van de Engelsman Hubert Parry, en twee stukken van Eric Whitacre waaronder ‘Sing Gently’ uit 2020. Verder werken van eigentijdse componisten als Andriessen, Short en Pärt.
 
Sine Nomine a capella, kwetsbaar en krachtig tegelijk. Een programma met ontroerende teksten op prachtige muziek...

 

Het concert duurt een uur en we voeren het twee keer op één middag uit.

Het eerste Songs of Comeback concert is om 14:00 en het tweede concert vindt plaats om 16:00. De concertlocatie is de prachtige Oude Ursulakerk in Warmenhuizen.

 

Als u al een toegangsbewijs heeft gekocht voor het oorspronkelijke concert van 2020, blijft deze geldig voor dit concert.

 

Wij hopen dat u ook weer terugkomt! Komt u luisteren?


Kaarten kopen

Toegangskaart: € 15,00

Vrienden van Sine: € 12,00 (gebruik de kortingscode per kaart)

Kinderen tot 16 jaar: gratis

Telefonisch kaarten kopen: 072 - 533 6906


Songs of Comeback - concert 1

Zondag 14 november 2021, 14:00 - 15:00

Ursulakerk, Dorpstraat 93 Warmenhuizen

€ 15,00


Songs of Comeback - concert 2

Zondag 14 november 2021, 16:00 - 17:00

Ursulakerk, Dorpstraat 93 Warmenhuizen

€ 15,00


LET OP: BEZOEK MET CORONA TOEGANGSBEWIJS

De overheid vraagt ons bij de ingang te controleren of bezoekers vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) hebben. Daarom vragen wij u om bij de ingang een QR-code te laten zien, samen met een identiteitsbewijs.

 

Hoe kom ik aan het coronatoegangsbewijs?
Via de CoronaCheck app kunt u het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Deze QR-code toont u bij de ingang op uw telefoon of op papier.

Download de CoronaCheck app in de App Store of de Play Store. Uw coronatoegangsbewijs kunt u in de app vervolgens verkrijgen.

 

Identiteitsbewijs
Neem naast het coronatoegangsbewijs ook een geldig legitimatiebewijs mee. Na de controles hoeft u geen 1,5 meter afstand meer te houden.

 

Heeft u geen smartphone?

Dan is een papieren QR-code een oplossing. U kunt die zelf uit (laten) printen via https://coronacheck.nl/nl/print/

Als u geen computer wilt of kunt gebruiken kunt u ook een papieren QR-code toegestuurd krijgen per post. U kunt daarvoor 0800 1421 bellen en de stappen volgen. Dit duurt wel minimaal 5 dagen.